Het vraagt moed

Het vraagt moed

Het is een radicale act om niet meer naar het hoofd te luisteren. Om te weigeren om nog mee te gaan in verhalen en patronen die al heel je leven aanwezig zijn.

Het is extreem om ratio aan de kant te zetten en het hart je te laten leiden via onzichtbare kruimels op je pad. Dat vraagt moed.
Doorzettingsvermogen.
Kracht.
En een vertrouwen groter dan jezelf.

Dankje om te kiezen voor deze weg. Om te kiezen voor het hart. Dankje voor je moed en je kracht. Dankje om niet op te geven en zo ongelooflijk bereid te zijn om het beter te doen, om te geloven dat er beter bestaat. Dankje voor je allerdiepste vertrouwen dat op zoveel momenten getest werd en niet meer voelbaar was. Dankje om ook dan nog steeds te kiezen voor het hart. Dankje om in volledige duisternis te tasten en toch te kiezen voor het licht.

Dapper mens dat je bent.
Ik kan amper beschrijven hoe trots ik op je bent.

Hoe groot mijn hart opzwelt wanneer ik aan je denk en naar je kijk. Wanneer ik zie hoe je leeft en hoe goed je het doet. Hoe hard je je best doet en hoe fier dat ik ben op jou.

Hoe prachtig jij bent.

Ik zie jou graag.

Weet dat ik bij je ben als je dit leest.

-      Love letter from God (1)