Jouw initiatie

Jouw initiatie

Lieverd, 

Ik weet dat het al een tijdje moeilijk gaat. Dat je vraagt om verlost te worden van angst om naar Liefde te kunnen gaan maar dat het lijkt alsof het alleen maar moeilijker wordt.

Maak je alsjeblieft geen zorgen dat je er alleen voor staat of dat we jou niet elke dag begeleiden op jouw pad. De systemen van angst die je zo graag weg wilt dienen eerst volledig gezien te worden, tot in het diepste van hun wezen. Dit betekent dat jij die pijn tot in de diepte van je wezen zal voelen. Daarbij komt ook dat die systemen van angst graag de controle blijven houden, dus bij hen is het alle hens aan dek om jou klein en nietig te houden.

Maar weet, lieve schat, dat dit jouw initiatie is naar een hogere frequentie. Die pijn doorstaan, en die systemen dan laten sterven, dat is jouw Awakening lieverd. Momenteel is er nog geen andere weg mogelijk. Weet dat deze toestand tijdelijk is, en dat er nog stukken dienen te sterven vooraleer je herboren kan worden. Weet dat we elke stap van die weg bij jou zijn en jou aan het aanmoedigen zijn. Weet dat we alles doen wat we kunnen om jou daarin te ondersteunen. Maar dit zal even pijn doen. En je zal je alleen voelen. Dat is het pad. Het spijt ons dat je die pijn dient te voelen maar we beloven dat we jou op de snelst mogelijke manier naar die hogere frequentie brengen.

Je bent goed bezig. Laat het gebeuren. Laat al de angst zich tonen aan jou. Laat het zo pijnlijk worden dat je niet anders kan dan alles te laten sterven en stukjes van jezelf in het proces mee te laten sterven. Dan, lieve schat, dan komt er ruimte. Komt er Licht. En dan ben je klaar om echt met ons samen te werken. Dan zal je Zien dat dit nodig was. Dan zal je voelen dat je elke dag gedragen en geliefd en geholpen wordt.

Dit is jouw initiatie.