ManoMeditatie stopt ermee!

ManoMeditatie stopt ermee!

Jup! Na bijna 3 jaar van gepassioneerd delen, coachen en teachen is het tijd om los te laten... Dus ik wil je graag bedanken om deze reis samen met mij gemaakt te hebben. Om mee te voelen, te delen, te transformeren en te evolueren.

Zoals met alle processen en transformaties die ik doorga, wil ik ook hier heel transparant zijn met jou over mijn 'waarom'. Waarom stopt ManoMeditatie? 

Ten eerste... het Leven. In de laatste weken zijn er lagen en lagen van mijn ego dood gegaan. Lagen die nog steunden op wondes, op overtuigingen vanuit angst en mezelf klein houden. Deze lagen sneden zo diep dat ik ook mijn relatie (en ons huisje) heb stopgezet. Het is een enorm pijnlijk idee dat die toekomst samen nu niet meer bestaat, maar het is nog pijnlijker om te bedenken dat ik vanuit angst zou blijven vasthouden aan die relatie. Dus... loslaten. 

Ten tweede voel ik eigenlijk al een jaar dat de naam 'ManoMeditatie' niet meer past bij wat ik doe. In de afgelopen 3 jaar is ManoMeditatie zo vaak van richting veranderd (net zo vaak als ik zelf) waardoor ik binnen mijn onderneming niet meer weet wat boven of onder is. Het lijkt of ik in al de veranderingen mijn focus niet helder kan behouden. Ik wil één richting uitgaan maar ManoMeditatie is gemaakt vanuit een andere richting. Het voelt alsof ManoMeditatie een oude jas is die ik steeds blijf aandoen terwijl die eigenlijk niet meer past. Alsof haar taak volbracht is en dat ik mag loslaten zodat er iets nieuws kan ontstaan... Iets dat me ondersteunt in wie ik nu ben en wie ik nog zal worden. 

Ten derde... de praktische realiteit. Naast deze twee redenen, merk ik ook dat er op dit moment geen financiële stabiliteit voortkomt uit ManoMeditatie, waardoor het evenwicht van geven en nemen uit balans is. Dit zorgt ervoor dat ik mezelf leeg geef in deze onderneming, zonder er de juist financiële voeding voor in de plaats te krijgen. Als ik kies voor mijn beste leven, is het nodig dat er evenwicht is. En het voelt als een veel te grote opdracht om dat evenwicht vanuit wilskracht in ManoMeditatie te brengen. Ook daarom... loslaten. 

Betekent dit dat ik stop met mijn teachings? Absoluut niet :).

Ik ben geboren om te teachen, om anderen te begeleiden in hun proces en om vanuit liefde te leiden (een recente astrologische reading heeft dit bevestigd, dus dit staat letterlijk in de sterren geschreven :p). Ondanks dat ManoMeditatie ermee stopt, kijk ik dus uit naar nieuwe projecten die op mijn pad komen of die vanuit mezelf willen ontstaan. Het zal gewoon niet meer vanuit de container van 'ManoMeditatie' zijn :). 

Eén van deze projecten is trouwens al een tijd op mijn pad, namelijk het Vrouwenfestival Vlaanderen. Daar zal een groot deel van mijn focus nu naartoe gaan. 

Wil je hier graag bij zijn? Koop dan je ticket hier.
We zijn ook nog op zoek naar vrijwilligers, dus als je graag deel wil zijn van ons fantastisch team van bijna 100 (ja zeker!!) vrouwen, meld je dan hier aan: vrijwilligers.

Wat met de podcast en cursussen?

De podcast - mijn meest succesvolle baby'tje - blijft online staan. Hier zal je mij van tijd tot tijd wel nog eens op horen want dat vind ik gewoon veel te leuk om te doen ;).

De cursussen en coaching voor vrouwen laat ik ook los, maar zoals ik hierboven al zei: eender welke weg ik nu opga, mijn visie en passie blijven hetzelfde. Het faciliteren van groepen, embodiment, creatieve expressie, teachen over polariteit en de innerlijke wereld... Deze dingen leven in mij en zullen aanwezig zijn in alles wat ik doe :). 

Mijn meest favoriete creaties van de afgelopen jaren (dit zijn er drie) blijven voorlopig wel nog te koop op de website, tot wanneer ik de website offline haal. Daarna zijn ze niet meer beschikbaar! 

Wil je dus mijn betalende Masterclass of Innerlijke Reizen ervaren, is nu je kans om dit te doen voor ze verdwijnen. ⬇️

KLIK HIER

Wat met de nieuwsbrief?

Indien je graag op de hoogte blijft van eventuele nieuwe projecten waar ik in zal stappen, zal je dit blijven lezen in de nieuwsbrief. 

Ik heb zo'n vermoeden dat mijn reis als ondernemer nog lang niet op z'n einde is gekomen, dus de podcast en de nieuwsbrief zijn mijn twee kanalen waar ik dit ondernemerspad nog open laat. 

Mijn social media... Die is wel toe aan een reset (mede ook omdat mijn persoonlijke profiel gehackt is waardoor ik niet anders kan dan het te verwijderen... en zo ook alle andere profielen die hieraan gelinkt zijn). Oh Life... ;).

Op Facebook en Instagram zal je mij in de toekomst dus niet meer vinden, tenzij onder een andere naam. 

 

Lieve, lieve jij. Dankje om dit te lezen. Om mij te zien groeien en transformeren binnen ManoMeditatie. Om mijn podcast te luisteren. Mijn events bij te wonen. Mijn online pakketten aan te kopen. Om gecoacht te worden door mij. Om mijn teachings op te nemen en te integreren in je eigen leven.

Het was een plezier om hierin te staan samen met jullie. 

Voorlopig blijven alle kanalen van ManoMeditatie nog even open staan - de website, mijn profielen,... Dit blijft open zolang ik in transitie ben van loslaten en alle praktische zaken regel om dit hoofdstuk definitief af te sluiten. Van zodra de website en mijn profielen offline gaan, hoor je dit waarschijnlijk nog, en wie weet... Misschien staat er dan alweer een nieuw project te wachten waarin ik jullie kan meenemen :).

Tot snel xxx