The Road Home

Wat is The Road Home?
The Road Home is een netwerk voor gelijkgestemde mensen die bezig zijn met het verankeren van een nieuwe realiteit in zichzelf en in de wereld rondom zich. Het is een plek om samen te verbinden, elkaar te inspireren & te co-creëren, en een plek waar wijsheid en waarheid gedeeld kan worden. 
De momenten van verbinden bestaan uit samenkomsten die ongeveer om de 2 maanden doorgaan en zijn momenten van thuiskomen bij elkaar en thuiskomen bij wie we werkelijk zijn. Het zijn samenkomsten waar het Leven gevierd kan worden, waar geëxploreerd kan worden met verschillende ideeën en waar we vooral gewoon kunnen Zijn. Zonder oordeel, zonder vakjes-denken, zonder angst of beperkingen. Zoveel onder ons hebben lang genoeg dit pad alleen bewandeld en die tijd is voorbij, dat hoeft niet meer. Wees welkom op deze plek, in deze community en sta jezelf toe om een plek te vinden waar je volledig jezelf kan zijn.
Om een warme voedingsbodem voor The Road Home te creëren, vraag ik voor elke samenkomst een bijdrage van €20. Dit geld wordt gebruikt om The Road Home te laten groeien en om een grotere visie voor deze tribe mogelijk te maken. 
 ❤️
Eerstvolgende samenkomst:
Zaterdag 21/5 van 12u tot 15u. We starten met een verbindende openingscirkel, en gaan nadien lekker verbinden met een potluck picknick. Inschrijven kan hier.
 
Hoe kan je deelnemen aan de events?
Voorlopig gebeurt alle communicatie over de 'hoe en wat' van de events via mail. Als je dus graag aansluit bij de events kan je een mailtje sturen naar manon@manomeditatie.be en dan krijg je alle informatie van mij over het eerstvolgende event.
Je kan daarnaast ook lid worden van de groep op WhatsApp of op Facebook om ook online te verbinden met iedereen van The Road Home.
Wat zeggen de tribe members over The Road Home?

“Gisteren woonde ik het vierde event van The Road Home bij, voor mij de tweede keer dat ik erbij was. Het was net als de vorige keer pure magie. Wat The Road Home zo uniek maakt is dat de mensen die hier samenkomen al stappen gezet hebben in hun spirituele proces. Nieuwkomers zijn ook welkom, al is een grote interesse en openheid naar het spirituele wel aangewezen. Elk event is volledig anders qua invulling, en ook telkens zijn er weer nieuwe mensen om te ontdekken en te omarmen. Ditmaal startten we de dag met een groep vrouwen, in de namiddag sloot er een man mee aan. We lieten ontstaan wat wou ontstaan, onder zachte begeleiding van Manon-Céline, die voor omkadering en gronding zorgde. We namen plaats rond het altaar, deelden wat gedeeld wou worden, dansten, zongen, aten van ons potluck-buffet, knuffelden en lieten een lichttaal-activatie tot stand komen. Al dit gebeurde in een veld van onvoorwaardelijke liefde en acceptie: alles mocht er zijn. Samenkomen met mensen die net als ik leven in de vijfde dimensie en zich willen inzetten voor een Nieuwe Aarde, het voelt als ademen tot in het diepste van mijn ziel. Een gevoel van thuiskomen. Terug in de wereld stappen met nieuwe hoop en energie. Het mooie is ook dat iedereen aanwezig een unieke focus heeft, een andere belichaming van het goddelijke. Dit maakt de ervaring des te rijker. We leren van elkaar en dragen allemaal bij met onze eigen gaven en wijsheid.“ - Ellen

“The Road home, telkens een dag om naar uit te kijken en te verbinden met gelijkgestemden, zo voedend voor hart, ziel en lichaam. Is een me-time dag, thuiskomen bij mezelf. Elkaar inspireren, dragen, helen, begrijpen, zonder oordeel, waar alles mag zijn 🙏” – Sabrine

Hoe is dit project ontstaan?
Dit project is ontstaan tijdens mijn tijd in Portugal in 2021 - hier heb ik voor het eerst mogen ervaren dat de "nieuwe wereld" niet iets is waar we op aan het wachten zijn maar iets dat al bestaat. Hier en nu. Ik heb gevoeld hoe het perfect mogelijk is om nù al een tribe van mensen om me heen te hebben die hun pad bewust bewandelen, vanuit connectie met het Hart en een toewijding aan het Leven dat door hen stroomt. Ik heb gevoeld wat de kracht van co-creatie is en hoe dit de motor achter overvloed is en ik heb gevoeld hoe ongelooflijk nodig het is om mezelf te omringen met mensen waar ik alles mee kan delen, niet enkel de stukjes die 'sociaal aanvaard' zijn.
Het is dankzij mijn tijd in Portugal en mijn ervaring van deze nieuwe manier van leven, creëren en communiceren met alles en iedereen rondom mij dat ik me geïnspireerd voelde om dit mee te brengen naar België. Om diezelfde realiteit hier neer te zetten, een realiteit van overvloed, van bewuste verantwoordelijkheid, van vreugde, vertrouwen, verbinding en van een realiteit waar we dit Samen doen. Dat is dus ook het fundament waarop The Road Home steunt en de intentie die we elke keer opnieuw neerzetten wanneer we samenkomen. 
Origineel was The Road Home een mini-festival dat in de zomer van 2021 zou doorgaan en waar een heleboel workshops gingen plaatsvinden. Dit was mijn eerste inspiratie om mensen samen te brengen en bewust een web samen te creëren. Ondertussen is dat idee wat naar de achtergrond verplaatst en ligt de focus vooral op het samen Zijn, op de verbinding en de magie dat er ontstaat wanneer we samenkomen en toestaan om onszelf te zijn. Ik merk dat de spirit van The Road Home heel duidelijk weet welke vorm die wil aannemen en waar die naartoe wil - voorlopig laat ik dat voor mezelf een wonderlijk mysterie zijn. Ik vertrouw dat de mensen die deze community dienen te vinden, dat ook zullen doen en ik volg samen met jullie wat deze spirit gepland heeft voor ons. 
x Manon-Celine 
The Tribe 
Alan "Alanos" Vandermoste ✴ Mannencirkels, bewustwording & sound healing
An Gooris ✴ Sacred Womb Awakening
Chantal Clarijs ✴ Intuïtieve coaching, dans coaching & spirituele healing
Diederik Adams ✴ Healings, readings & ademcoaching
Ellen Wils ✴ KAP facilitator
Elizabeth Soul Styling ✴ Healing & styling
Elke Vankerckhoven ✴
Els De Bruyn ✴ Place d'Amis 
Els Lagae ✴
Jill Vernelen ✴ Levenswegbegeleider & opstellingswerk
Joke Mortier ✴
Jone Huys ✴
Karin Demeester ✴
Kobe Van Immerseel ✴
Lana Meeusen ✴ Yin Yoga 
Liesbeth Ivens ✴
Lieselot D'Hoest ✴ Levenseindebegeleiding
Luve Vangeel ✴
Lydia Maertens ✴ Massages, VrouwenCirkels & Ceremonies 
Manoek Geyns 
Martin van Sluijs ✴ Mannencirkels 
Michaël Karim ✴ Playful Movement Coach 
Michelle Boonen ✴ Change facilitator
Mira Stas ✴ Soul Drawings, Mandala'Art & massages
Nathalie de Jongh ✴ Verhalen & Rituelen
Nore Van Loon ✴. Intuïtieve coach 
Raphaël Christiaens 
Riri Starseed ✴ Light Energy School voor Lichtwerkers 
Sabrine Vandendriessche ✴ Shiatsu & Bodywork
Sandra Decadt ✴ Intimiteitscoach
Stijn Vandaele ✴ Houtcreaties & Vuur-entertainment
Tobias ✴
Toon Raeman ✴
Wout Eeckhout ✴ Mannenwerk & Lichaamswerk
Yannick Max