The Road Home

The Road Home is een netwerk voor gelijkgestemde mensen die bezig zijn met het verankeren van een nieuwe realiteit in zichzelf en in de wereld rondom zich. Het is een plek om samen te verbinden, elkaar te inspireren & te co-creëren en een plek waar wijsheid en waarheid gedeeld kan worden. 
De momenten van verbinden bestaan uit samenkomsten die ongeveer om de 2 maanden doorgaan en zijn momenten van thuiskomen bij elkaar en thuiskomen bij wie we werkelijk zijn. Het zijn samenkomsten waar het Leven gevierd kan worden, waar geëxploreerd kan worden met verschillende ideeën en waar we vooral gewoon kunnen Zijn. Zonder oordeel, zonder vakjes-denken, zonder angst of beperkingen. Zoveel onder ons hebben lang genoeg dit pad alleen bewandeld en die tijd is voorbij, dat hoeft niet meer. Wees welkom op deze plek, in deze community en sta jezelf toe om een plek te vinden waar je volledig jezelf kan zijn.
Elke samenkomst is een co-creatie tussen de mensen die aanwezig zijn en is dus volledig gratis. Het is via het samen weven van dit web van Liefde dat overvloed ontstaat op meerdere manieren.
 ❤️
Eerstvolgende samenkomst:
 
Hoe kan je deelnemen aan de events?
Voorlopig gebeurt alle communicatie over de 'hoe en wat' van de events via mail. Als je dus graag aansluit bij de events kan je een mailtje sturen naar manon@manomeditatie.be en dan krijg je alle informatie van mij over het eerstvolgende event.
Je kan daarnaast ook lid worden van de groep op WhatsApp of op Facebook om ook online te verbinden met iedereen van The Road Home.
Hoe is dit project ontstaan?
Dit project is ontstaan tijdens mijn tijd in Portugal in 2021 - hier heb ik voor het eerst mogen ervaren dat de "nieuwe wereld" niet iets is waar we op aan het wachten zijn maar iets dat al bestaat. Hier en nu. Ik heb gevoeld hoe het perfect mogelijk is om nù al een tribe van mensen om me heen te hebben die hun pad bewust bewandelen, vanuit connectie met het Hart en een toewijding aan het Leven dat door hen stroomt. Ik heb gevoeld wat de kracht van co-creatie is en hoe dit de motor achter overvloed is en ik heb gevoeld hoe ongelooflijk nodig het is om mezelf te omringen met mensen waar ik alles mee kan delen, niet enkel de stukjes die 'sociaal aanvaard' zijn.
Het is dankzij mijn tijd in Portugal en mijn ervaring van deze nieuwe manier van leven, creëren en communiceren met alles en iedereen rondom mij dat ik me geïnspireerd voelde om dit mee te brengen naar België. Om diezelfde realiteit hier neer te zetten, een realiteit van overvloed, van bewuste verantwoordelijkheid, van vreugde, vertrouwen, verbinding en van een realiteit waar we dit Samen doen. Dat is dus ook het fundament waarop The Road Home steunt en de intentie die we elke keer opnieuw neerzetten wanneer we samenkomen. 
Origineel was The Road Home een mini-festival dat in de zomer van 2021 zou doorgaan en waar een heleboel workshops gingen plaatsvinden. Dit was mijn eerste inspiratie om mensen samen te brengen en bewust een web samen te creëren. Ondertussen is dat idee wat naar de achtergrond verplaatst en ligt de focus vooral op het samen Zijn, op de verbinding en de magie dat er ontstaat wanneer we samenkomen en toestaan om onszelf te zijn. Ik merk dat de spirit van The Road Home heel duidelijk weet welke vorm die wil aannemen en waar die naartoe wil - voorlopig laat ik dat voor mezelf een wonderlijk mysterie zijn. Ik vertrouw dat de mensen die deze community dienen te vinden, dat ook zullen doen en ik volg samen met jullie wat deze spirit gepland heeft voor ons.