Inner Wisdom Techniek

Leer communiceren met je innerlijke wereld.

De Inner Wisdom Techniek is een methode waarbij je leert communiceren met je innerlijke wereld om heling, inzichten en zachtheid te brengen. Het is gebaseerd op de innerlijke mediatiereizen die ik al jarenlang begeleid in mijn sessies en nu is de tijd aangebroken om jullie zélf te leren hoe je dit kan doen!
Ben je klaar om naar binnen te keren en te leren hoe je heling kan brengen bij jezelf? Hoe je op een liefdevolle manier kan omgaan met triggers en emoties? 
Ontdek hieronder alles over de Inner Wisdom Techniek. 

Je kent het vast wel: die momenten waarop je merkt dat je meer gesloten bent, meer afleiding gaat zoeken, of gaat grijpen naar dingen buiten jou (denk aan ongezonde voeding, meer televisie, minder tijd maken voor zelfzorg, je planning vol zetten,...). Vaak gaat het gepaard met een knagende onrust en meer spanning in het lichaam. Je merkt dat er iets jou geraakt heeft, maar je voelt weerstand om hier naartoe te gaan en de emotie aan te kijken. Het liefst van al zou je het gewoon van je af willen schudden, maar wat er vaak gebeurt is dat de emoties zich net opstapelen en dat het er op een onverwacht moment allemaal tegelijk uitkomt. 

Geloof me, ik ken het. Dit is heel lang mijn manier van 'omgaan met emoties/triggers' geweest, simpelweg omdat ik eigenlijk niet wist hoe ik met mezelf moest omgaan. Ik wist niet dat er stukjes in mezelf geraakt konden worden en dat zij die emoties of spanning veroorzaakten. Ik wist niet dat ik met deze stukjes in communicatie kon gaan en hen gewoon kon vragen wat ze nodig hadden. Ik wist niet dat ik mijn lichaam, mijn stem en mijn innerlijke wijsheid kon inzetten om mezelf te ondersteunen doorheen intense emoties. En nu ik dat wel weet... is er zoveel meer liefde, zachtheid en begrip in de relatie met mezelf en mijn emoties. 

Ben je klaar om te ontdekken wat deze techniek voor jou kan betekenen?

Verlang je ernaar om:

 • Een meer liefdevolle ruimte te creëren voor je emoties 
 • Met meer compassie naar alle stukjes van jezelf te kijken
 • Beter te begrijpen waarom je door bepaalde dingen geraakt wordt
 • Een diepere connectie te hebben met je innerlijke wijsheid 
 • Vanuit meer liefde en vrouwelijke energie door processen te gaan
 • Je innerlijke kind (en wat zij/hij nodig heeft) beter te leren kennen
 • Jezelf intuïtief te helen

Dan is de Inner Wisdom Techniek absoluut iets voor jou. 

Wat zal je leren in deze cursus?

 • Hoe je jouw schaduwkanten en gekwetste stukjes beter kan begrijpen en accepteren
 • Hoe je jezelf liefdevol kan dragen door intense emoties 
 • Hoe je bepaalde emoties, triggers of spanning in het lichaam kan loslaten, helen of bevrijden
 • Hoe je inzicht kan krijgen in weerstand en blokkades 
 • Manieren om beter te luisteren naar jezelf en wat je nodig hebt (en dit ook te geven aan jezelf)
 • Werken met verschillende energetische healing tools 
 • Oefeningen om meer te vertrouwen op je intuitie en je innerlijke wijsheid
 • Tools om je stem en je lichaam in te zetten voor heling (embodiment oefeningen)
 • Hoe je je eigen innerlijke reizen kan doen 
 • Hoe je deze methode ook kan inzetten voor manifestatie 

Hoe zit deze cursus in elkaar?

De Inner Wisdom Techniek is een online cursus van 7 weken waarbij je naast de wekelijkse live sessies ook opgenomen meditaties krijgt om de techniek te oefenen. 

Aangezien dit de eerste keer is dat deze cursus doorgaat, zullen de online sessies live doorgaan en zal er ook ruimte zijn om vragen te stellen en in interactie te gaan. De kans is groot dat deze cursus nadien niet meer live gegeven zal worden!  

Week 1: Bewustzijn van je lichaam en je innerlijke wereld.

Hier leggen we de basis voor de techniek en leer je op een dieper niveau te luisteren naar je lichaam en de signalen van je innerlijke wereld. Je lichaamsbewustzijn zal vergroten en je leert de vorm van je innerlijke wereld kennen.

Week 2: In communicatie gaan

Je leert het stappenplan van de Inner Wisdom Techniek en de verschillende manieren waarop je kan observeren, verbinden en communiceren met de stukjes in jezelf. Je leert welke observaties belangrijk zijn en wat ze betekenen, en je zal stappen nemen in het leren vertrouwen van je intuïtieve wijsheid.

Week 3: Verschillende stukjes van onszelf 

In deze module leer je welke verschillende stukken je kan tegenkomen in jezelf en hoe je hiermee kan omgaan om heling te brengen. Je leert de beschermingsmechanismes van je eigen mind kennen en hoe je deze 'bewakers' met liefde kan ontmoeten.

Week 4: Helingstools

In deze week leer je alle verschillende helingstools die je kan inzetten tijdens een innerlijke reis. Je zal werken met o.a. sjamanistische tools, je lichaam/je stem, spirituele gidsen, intuïtieve expressie en het gebruiken van je helende handen.

Week 5: Innerlijke kind/innerlijke familie

In module 5 duiken we het thema van het innerlijke kind in: hoe kan je met haar/hem omgaan, wat heeft zij/hij nodig, wat zijn de patronen die vaak terugkomen en hoe kan je haar/hem helen. Je leert ook het verschil tussen de moederlijke en vaderlijke energie in jezelf en hoe jij deze kan belichamen voor de heling van je innerlijke kind. 

Week 6: Integratie

Hier leer je de verschillende manieren waarop je de heling van de innerlijke reis dieper kan integreren in jezelf en in je dagelijkse leven. Ik deel de verschillende tools om een nieuwe realiteit of een nieuwe versie van jezelf te verankeren en hiernaar te handelen zodat er diepgaande transformatie kan plaatsvinden in jezelf en jouw leven.

Week 7: Q&A sessie

In deze laatste week kan je nog vragen stellen, ervaringen delen en persoonlijk advies vragen. Indien er sommige topics nog niet aan bod zijn kunnen komen, worden ze deze week opgenomen.

De Inner Wisdom Techniek is een methode dat de relatie met jezelf en je emoties diepgaand zal transformeren. Het is een tool waarbij jij verantwoordelijkheid neemt voor je eigen heling en leert om met meer geduld, liefde en zachtheid naar alle stukjes van jezelf te kijken.

Praktisch en prijzen

De online sessies gaan live door op dinsdagavond van 19u30 tot 21u via zoom. Deze sessies zullen steeds opgenomen worden, dus ook als je er niet live bij kan zijn kan je deze cursus volgen of kan je kiezen om de cursus op je eigen tempo te doen. De opgenomen meditaties om de techniek te oefenen zullen week na week doorgestuurd worden.

We starten live op dinsdag 16 augustus en gaan verder op 23/8, 30/8, 6/9, 13/9, 20/9 en 4/10. Op 27/9 zal er geen live sessie zijn aangezien ik dat weekend het Vrouwenfestival organiseer en dat dit een mooi moment is voor integratie vooraleer we afsluiten met de Q&A voor week 7.

Deze cursus heeft een waarde van €955 maar is eenmalig beschikbaar voor €222 indien je voor 13 juli inschrijft! Na 13 juli gaat de prijs naar omhoog naar €444. Zodra we van start gaan 16 augustus, wordt de prijs €777

Voel je de roep om meer liefdevol met jezelf en je emoties om te gaan? Om meer te leren over je innerlijke wereld? Schrijf je dan in via een mailtje naar manon@manomeditatie.be.
Je inschrijving is bevestigd na jouw storting op het rekeningnummer BE14 7390 1963 1383.

 

Alle trajecten van ManoMeditatie vallen onder dit annulatiebeleid.