Persoonlijke begeleiding

 

Wat mag je verwachten?

Elke sessie is een sacred space. Het is een moment van ruimte maken voor wat er gezien wil worden, wat uitgedrukt wil worden, of wat liefde en aandacht nodig heeft. Ik volg geen vaste structuur omdat ik graag volg wat er opkomt. Elk van onze zielen weet namelijk exact wat er nodig is, weet exact waar we naartoe gaan in het proces. Er dient gewoon ruimte gecreëerd te worden om dit te kunnen toelaten terwijl er een liefdevolle hand aanwezig is die je ondersteunt wanneer je het onbekende ingaat. Vanuit die open space kan de wijsheid van je eigen ziel spreken en kunnen we die samen volgen. 

De sessies zijn meestal een combinatie van verschillende tools die ik gebruik. Daarvan zijn communicatie met de innerlijke wereld, (energetisch) lichaamswerk en opstellingswerk het meeste aanwezig. Ook begeleide meditaties/innerlijke reizen, reiki, stembevrijding, sound healing, body de-armouring, intuïtief tekenen en intuïtief bewegen zitten in mijn toolbox. Afhankelijk van wat er nodig is, kunnen sessies dus heel sterk van elkaar verschillen.

Wat kunnen deze sessies betekenen voor jou?

De 1 op 1 sessies kunnen heel waardevol zijn voor Vrouwen die:

  • zich willen verdiepen in hun vrouwelijke energie (in balans met de mannelijke energie) en hier heling willen brengen
  • dieper in connectie willen gaan met hun emoties en gevoelswereld 
  • willen leren communiceren met de gekwetste stukken in zichzelf en met spanning of blokkades in het lichaam 
  • hun intuïtieve wijsheid willen openen
  • beter hun grenzen willen leren aangeven
  • vast zitten in bepaalde patronen van de mind maar geen actie kunnen ondernemen om verandering te brengen
  • op een belichaamde manier zichzelf willen helen
  • dieper in contact willen komen met het Leven dat door hen stroomt  

Hoe ziet een sessie eruit?

Vooraf aan de sessie is er een gratis kennismakingsgesprek via de telefoon. Dit geeft ons de kans om elkaar beter te leren kennen, en geeft jou de kans om te delen welke thema's er spelen. Van daaruit heb je de keuze tussen één persoonlijke sessie of een deep dive van 6 sessies (of je kan beslissen om niet samen te werken uiteraard).

  • De eenmalige sessies zijn bedoeld om nieuwe inzichten te openen rond een bepaald thema en om nieuwe patronen te installeren in je Zijn. Bij deze sessies ga ik ervan uit dat je nadien zelf de tools en de draagkracht hebt om dit verder te integreren. Deze sessies gaan door live in Diepenbeek. Prijs: 2u-2u30 / €120. Indien deze prijs niet beschikbaar is voor jou maar je een sterke 'ja' voelt, kom gerust in contact en dan kijken we wat mogelijk is.
  • De deep dive is bedoeld om een thema, patroon of wonde samen tot aan de wortel aan te kijken en om op een belichaamde manier heling te brengen op verschillende lagen. Deze 6 sessies bestaan uit drie live sessies van +- 2u en drie online sessies van +-1u. De live en online sessies wisselen elkaar af zodat er een evenwicht is tussen intensiteit/opening en integratie. De live sessies gaan door in Diepenbeek en de online sessies gaan door via zoom. Prijs: €495. Indien deze prijs niet beschikbaar is voor jou maar je een sterke 'ja' voelt, kom gerust in contact en dan kijken we wat mogelijk is. (Betaling in schijven is bijvoorbeeld een optie). 

Interesse?

Stuur me dan een berichtje via het contactformulier of

contacteer me via WhatsApp/sms op +32472820849.

 

Mijn visie & intentie achter de sessies

De persoonlijke sessies vormen een veld, een draagkracht en een spiegel voor nieuwe inzichten en transformatie, en vormen net zo goed een warme, helende cocon waar onvoorwaardelijke liefde & acceptatie aanwezig is. Het zijn deze twee energieën - het mannelijke & het vrouwelijke, de kracht & de zachtheid, het duistere & het licht - die steeds terugkeren in de sessies die ik aanbied, en die een kern vormen waarin ik anderen begeleid. 

Ik geloof dat onze menselijke ervaring draait om het ervaren van deze dualiteit, om te leren spelen in die illusie van afgescheidenheid, goed wetende dat het een illusie is. Om te proeven van één extremiteit en dan de andere te ontdekken, en om vanuit deze exploraties zelf te kunnen voelen hoe ze niet apart zijn van elkaar. Het is in het beseffen dat je steeds beide extremiteiten bent, dat je kan voelen dat ze één zijn. Dat jij één bent. Maar daarvoor is de ervaring nodig, of beter - dat is waar we voor gekozen hebben: om deze prachtige aardse speeltuin met al haar dualiteiten te komen ervaren. Vrij en vreugdevol, en in verbinding met het geheel.

Het zijn de laagjes die ons tegenhouden om vrij en vreugdevol hier te leven, die ik samen met jou aankijk tijdens de sessies. Angsten, blokkades, overtuigingen, fysieke pijnen of spanning, vastgeroeste patronen, zelf-sabotage, wondes, schaamte, ... Alles is welkom. Ik zie jou waar je bent, zodat we samen kunnen kijken waar je naartoe wil of wat zich wil openen.  

x Manon-Celine