Persoonlijke begeleiding

 

Wat mag je verwachten?

Tijdens de individuele trajecten kijken we samen naar de onderhuidse blokkades & angsten die je tegenhouden om vrij, vreugdevol en verbonden in het leven te staan. We creëren samen meer bewegingsvrijheid in de thema's waar je voordien vastliep, zo is er meer ruimte om te spelen en te dansen in dit thema in plaats van erdoor getriggerd te worden. Daarnaast leer je ook praktische oefeningen & technieken om deze nieuwe vrijheid in je dagelijkse leven te integreren

Wat kunnen deze sessies betekenen voor jou?

De 1 op 1 sessies kunnen heel waardevol zijn voor Vrouwen die:

  • zich willen verdiepen in hun vrouwelijke energie (in balans met de mannelijke energie) en hier heling willen brengen
  • dieper in connectie willen gaan met hun emoties en gevoelswereld 
  • tools & technieken willen leren om het lichaam en de stem mee te nemen in hun helingsproces
  • willen leren communiceren met de gekwetste stukken in zichzelf en met spanning of blokkades in het lichaam 
  • hun intuïtieve wijsheid willen openen
  • beter hun grenzen willen leren aangeven
  • meer vrijheid, vreugde en openheid willen ervaren

Hoe verloopt een sessie?

Elke sessie is een sacred space. Het is een moment van ruimte maken voor wat er gezien wil worden, wat uitgedrukt wil worden, of wat liefde en aandacht nodig heeft. Ik volg geen vaste structuur omdat ik volg wat er opkomt. Elk van onze zielen weet namelijk exact wat er nodig is, weet exact waar we naartoe gaan in het proces. Er dient gewoon ruimte gecreëerd te worden om dit te kunnen toelaten terwijl er een liefdevolle hand aanwezig is die je ondersteunt wanneer je het onbekende ingaat. Vanuit die open space kan de wijsheid van je eigen ziel spreken en kunnen we die samen volgen. 

De sessies zijn meestal een combinatie van verschillende tools die ik gebruik. Daarvan zijn communicatie met de innerlijke wereld, (energetisch) lichaamswerk en opstellingswerk het meeste aanwezig. Ook begeleide meditaties/innerlijke reizen, reiki, stembevrijding, sound healing, body de-armouring, intuïtief tekenen en intuïtief bewegen zitten in mijn toolbox. Afhankelijk van wat er nodig is, kunnen sessies dus heel sterk van elkaar verschillen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Vooraf aan de sessie is er een gratis kennismakingsgesprek via de telefoon. Dit geeft ons de kans om elkaar beter te leren kennen, en geeft jou de kans om te delen welke thema's er spelen. Van daaruit heb je de keuze tussen een eenmalige sessie of een traject van 6 sessies.

Voor de eenmalige sessies heb je de keuze tussen een live sessie in Huldenberg of een online sessie. Tijdens de live sessies zal er meer lichaamswerk en opstellingswerk aanwezig zijn, tijdens de online sessies ligt de focus meestal op de begeleide innerlijke reizen om te communiceren met bepaalde stukjes van jezelf. 

Prijzen eenmalige sessie:

  • live sessie in Huldenberg €160/2u
  • online sessie €90/1u30

Tijdens een traject van 6 sessies is de eerste en de laatste sessie steeds live. Dit geeft ons de kans om een energetisch veld samen te zetten waarin jouw intentie - wat je graag wil bereiken of transformeren - duidelijk geopend en verankerd wordt. De andere sessies gaan online door en zijn meestal om de twee weken, maar dit is flexibel. Tijdens een traject ben ik ook beschikbaar tussen de sessies door om ondersteuning, inzichten of tools aan te bieden via een telefoontje of via whatsapp. Een traject is een reis die we samen aangaan en waar je volledige toegang krijgt tot al mijn tools & kennis. 

Prijzen:

  • Traject van 6 sessies (2 live + 4 online) + ondersteuning doorheen het traject: €777

Indien je een volle “ja” voelt om samen te werken maar deze prijzen zijn niet beschikbaar voor jou, kom gerust in contact en dan kijken we wat mogelijk is.


Interesse?

Stuur me dan een berichtje via het contactformulier of

contacteer me via WhatsApp/sms op +32472820849.

 

Mijn visie & intentie achter de sessies

De persoonlijke sessies vormen een plek voor nieuwe inzichten en transformatie, en zijn tegelijkertijd een warme, helende cocon van onvoorwaardelijke liefde & acceptatie. Het zijn deze twee energieën - het mannelijke & het vrouwelijke, de kracht & de zachtheid, het duistere & het licht - die steeds terugkeren in de sessies die ik aanbied, en die een kern vormen waarin ik anderen begeleid. 

Ik geloof dat onze menselijke ervaring draait om het ervaren van de Dans van het Leven. Deze Dans bestaat uit uitersten en dualiteit, en ons (menselijk) bestaan draait om het leren dansen tussen deze polen. Om te proeven van één extremiteit en dan de andere te ontdekken, en om vanuit deze exploraties zelf te kunnen voelen hoe ze niet apart zijn van elkaar. Het is in het beseffen dat je steeds beide extremiteiten bent, dat je kan voelen dat ze één zijn. Dat jij één bent. Maar daarvoor is de ervaring nodig, of beter - dat is waar we voor gekozen hebben: om deze prachtige aardse speeltuin met al haar dualiteiten te komen ervaren. Vrij en vreugdevol, en in verbinding met het geheel.

Het zijn de laagjes die ons tegenhouden om vrij en vreugdevol hier te leven, die ik samen met jou aankijk tijdens de sessies. Angsten, blokkades, overtuigingen, fysieke pijnen of spanning, vastgeroeste patronen, zelf-sabotage, wondes, schaamte, ... Alles is welkom. Ik zie jou waar je bent, zodat we samen kunnen kijken waar je naartoe wil of wat zich wil openen.  

Wat zeggen de vrouwen over deze sessies?

"Mijn 1 op 1 traject met Manon Celine was een prachtige reis in en door mezelf! Hetgeen ik tijdens de sessies heb ervaren en het effect van de sessies achteraf overtreffen mijn verwachtingen. Bij het begin van de sessie toetste Manon-Celine af waar ik rond wilde werken of we keken naar wat zich aandiende. Samen zakten we dan in ons lichaam en we begonnen aan de reis. Ik was gestart aan dit traject met het idee om beter in contact te komen met mijn vrouwelijke energie zodat ik meer in mijn kracht zou kunnen staan, zoveel mogelijk mezelf zou kunnen worden en om een evenwicht te vinden met mijn mannelijke energie. De innerlijke reizen zorgden dat ik veel meer connectie en bewustzijn voelde met/over mezelf na de sessies. Ze brachten mij naar vorige levens waar ik nog kwetsuren en verdriet van meedroeg en samen brachten we daar heling. Ik voelde duidelijk mijn mannelijke en vrouwelijke energie aan en hoe ze samen één zijn. Ook de antwoorden die ik kreeg op vragen waar ik mee zat, zorgden voor nieuwe inzichten waardoor ik weer verder kon op mijn pad. Steeds weer een beetje sterker in mijn schoenen staand om de vrouw te worden die ik echt ben en wil zijn. Ik voel echt dat ik de voorbije weken erg ben gegroeid door deze sessies, veel meer dan ik had verwacht. De zachtheid en warmte waarmee Manon Celine je begeleidt is ook altijd heel fijn om te ervaren.” – Cindy

"Het 1-1 traject bij Manon-Celine kwam bij mij op precies het juiste moment en heeft me zoveel gebracht. Na een periode van transformatie voelde ik me eigenlijk heel goed op het moment dat we met het traject startten. Maar gedurende de maanden die erop volgden werd ik toch weer vaak terug geslingerd in angst, patronen en oude trauma's. We hebben mooie innerlijke reizen gemaakt die mij weer nieuwe inzichten hebben gegeven. Dankzij divine timing kwamen er hele mooie (voor ons soms ook overlappende thema's) aan bod. Na het traject voel ik me weer sterker en krachtiger in het leven staan en weet ik wat ik moet doen als dit in de toekomst weer even niet zo zal zijn. Een aantal tools gebruik ik nu dagelijks/wekelijks en zijn voor mij zeer effectief. Wat vooral bijzonder is, maar dat geldt voor alle cursussen van Manon-Celine, is haar manier van coachen. Zo intuïtief, wijs, puur en compassievol. Ik voel me door haar 100% begrepen en uitgedaagd. Dankjewel Manon-Celine" - Eva 
“I’m super grateful for the session I had with Manon-Celine. I loved how she was attuned to me and following my process while giving different inputs that were very essential for me to create the transformation I needed in the session. Eventhough I had done a lot of inner work before, this session was catalistic in a sense that I could experience a feeling of being truly welcome in this world, establishing boundaries and at the same time feeling so welcome. Feeling my own space and creating my own reality was so vivid. I carry this feeling with me everyday and I come back to it often – it creates really beautiful experiences because experience comes from within. So if you’re looking for transformation I can really recommand working with Manon-Celine.” – Nadia