Voor vrouwen die ...

Het Leven voller willen ervaren in verbinding met hun lichaam, hun gevoel en hun vrouwelijke energie.

Liefste vrouw, je bent gemaakt om vrij te zijn. Om vrij te bewegen in je emoties, om te spelen met je creativiteit en om je te laten gidsen door de intuïtieve wijsheid die door je stroomt. Maar ... zoveel onder ons zitten vast. Vast in het hoofd, in het denken en in het niet durven uiten van wie we werkelijk zijn.

Als je dit hier leest, weet ik dat je al een weg hebt afgelegd om te verbinden met jezelf. En toch ...

 • is het nog steeds moeilijk om in verbinding te gaan met je ware gevoel en om hier ruimte aan te geven.
 • vind je jezelf nog vaak in een gesloten staat waarbij je je afsluit voor je lichaam, je levensvreugde en je vrouwelijke flow.
 • is er nog steeds die twijfel en het verlangen om controle te behouden met het hoofd.
 • blijft het een uitdaging om te vertrouwen, jezelf over te geven en je helemaal vrij te voelen in wie je bent. 
Maar geloof me prachtige vrouw - je bent hier niet alleen in. Zoveel vrouwen (en mannen) zijn afgesloten van hun gevoel, hun levensvreugde en zijn het potentieel vergeten om te dansen met het Leven. We zijn dit kwijt geraakt omdat we bang zijn geworden van ons gevoel en van de intensiteit dat dit met zich mee kan brengen. We zijn gaan geloven dat we ons gevoel en ons hart niet kunnen vertrouwen, en dat het 'zwak' is om zo diep te voelen. Dus trekken we ons terug en verblijven we in het hoofd, afgesloten van ons wijze lichaam, onze speelsheid in de buik en de liefde en kracht van ons hart...
 Maar dit hoeft niet zo te zijn.

Wil je graag ... 

 • Dieper in verbinding staan met je gevoel en intuïtieve wijsheid
 • Meer spelen met jouw vrouwelijke energie en je creativiteit 
 • Het Leven omarmen met meer vreugde en vertrouwen
 • Meer vrijheid ervaren in de expressie van wie je bent

Dan is dit individuele traject the perfect fit voor jou. 

In dit individuele traject ...

 • Ontmoet je de angsten, spanningen en blokkades die jou tegenhouden om te verbinden met je gevoel en je vrouwelijke flow (en gaan we hier samen door)
 • Leer je tools en practices om ruimte te geven aan je emoties en te communiceren met de gekwetste stukjes in jezelf
 • Openen we de wijsheid van je lichaam en de kracht van je stem om je te ondersteunen in je proces 
 • Ervaar je een nieuwe laag van de speelsheid, creativiteit en openheid van je vrouwelijke energie  
 • Leer je dieper vertrouwen op je eigen innerlijke wijsheid

Wil je graag een try-out sessie ervaren vooraleer je je inschrijft voor een traject? Kom dan in contact via manon@manomeditatie.be. (€90 voor een online sessie van 1u30 / €160 voor live sessie van 2u).

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject bestaat uit 6 individuele sessies die om de 2 weken doorgaan en duurt drie maanden. Het is een reis dat je aangaat die verder zal gaan dan enkel onze sessies samen en dat zal je al snel zelf ervaren... 

 • De eerste sessie is een live sessie van +- 2u waarbij we op ceremoniële wijze jouw intentie zetten voor dit traject samen. Deze sessie gaat door in Huldenberg.
 • Sessies twee t.e.m. vijf zijn online sessies van +- 1u30 waarbij we via innerlijke reizen en embodiment oefeningen de stukjes van jezelf ontmoeten die klaar zijn om gezien te worden. Dit zijn ook de sessies waarin je de tools zal ervaren en leren om dieper in verbinding te gaan met jezelf.
 • De laatste sessie is opnieuw een live sessie van +- 2u waarbij we intuïtief schilderen gebruiken om jouw transformatie van de vorige sessies te verankeren in jezelf. Deze sessie gaat door in Huldenberg of op een andere plek in de natuur (indien mogelijk).
Tijdens het traject gebruik ik sjamanistische elementen, mannelijke & vrouwelijke energie (polariteit), belichamingsoefeningen (lichaam + stem), creatieve coaching  en communicatie met je innerlijke wereld om je te begeleiden door de transformatie die voor jou klaarligt. In elke sessie ontmoet ik je waar je bent zodat we samen kunnen kijken wat er zich wil openen.

Prijzen en mogelijkheden

Er zijn twee manieren om dit traject te volgen.
Wil je graag een try-out sessie ervaren vooraleer je je inschrijft voor een traject? Kom dan in contact via manon@manomeditatie.be.  (€90 voor een online sessie van 1u30 / €160 voor live sessie van 2u).
 • Optie 1

Je kiest om het traject aan te gaan met de 6 sessies zoals beschreven hierboven. Tussen de sessies door is er de mogelijkheid voor extra ondersteuning via whatsapp voiceberichtjes of een belletje samen.

Prijs: €777. Het is mogelijk om in schijven te betalen van 3x €259. 

  • Optie 2

  Je kiest voor een deep dive waarbij je bovenop de sessies en de extra ondersteuning toegang krijgt tot de online cursus van de Inner Wisdom Techniek t.w.v. €777. Alle tools die je zal ervaren tijdens onze individuele sessies, zal je in deze cursus zelf leren gebruiken om dieper te verbinden met je innerlijke wijsheid en jezelf intuïtief te helen. 

   Prijs: €1111. Het is mogelijk om in schijven te betalen van 3x €371.

   Zijn deze prijzen niet beschikbaar voor jou? Kom in contact en dan kijken we samen wat mogelijk is.

   Voel je een 'ja' om dit traject samen aan te gaan? Stuur me dan een mailtje naar manon@manomeditatie.be of kom in contact via het contactformulier voor een gratis kennismakingsgesprek.

   Voor elk traject bij ManoMeditatie geldt dit annulatiebeleid