Rust. Verbinding. Ontspanning.

Hi, fijn dat je hier bent 😊🧘.
Je bent waarschijnlijk nieuwsgierig naar hoe jij die rust en verbinding kan ervaren. Sta me toe om je even mee te nemen naar hoe dat net verloopt tijdens de MeditatieCirkel. 

Beeld je in dat je toekomt in een super fijne groep, waar ik je met een grote glimlach begroet. Er hangt een soort vreugdevolle, nieuwsgierige en liefdevolle sfeer in de lucht. Als iedereen geland is, open ik de Cirkel door mezelf voor te stellen, meestal gevolgd door een leuke anekdote van die week, een diepgaand proces dat gedeeld wil worden, of gewoon een oprechte dankbaarheid om allerlei nieuwe gezichten te zien.

Nadien luister ik graag naar jullie, dan hoor ik heel graag wie jij bent, en wat jou bij deze Cirkel gebracht heeft. Beeld je in dat er echt geluisterd wordt, en dat er bij dit eerste moment van kennismaking al heel wat synchroniciteiten aanwezig zijn. Je hoort de anderen dingen zeggen die exact aansluiten bij wat jij voelt of het pad dat jij bewandelt. Een veilige plek waar je kan thuiskomen. 

Dankzij dit eerste rondje is het al zichtbaar geworden wat het thema van deze specifieke groep is. De combinatie van de groep is namelijk niet toevallig - elke maand is het een perfecte puzzel die samenvalt. Je merkt bovendien ook hoe de energie van deze Cirkel jou uitnodigt om naar binnen te keren, om helderheid te krijgen, of om emoties toe te laten. En wanneer alles klaarligt en gezegd is, dan begeleid ik je graag nog een laagje dieper naar binnen via de begeleide meditatie. 

Beeld je in dat je heerlijk zacht naar die ontspanning gebracht wordt waar heel je lichaam kan ontladen. Je wordt begeleid door mijn stem die warm, gegrond, en veilig aanvoelt. De dingen die je hoort sluiten perfect aan bij wat je op dat moment nodig hebt of voelt, en het lijkt of tijd hier niet meer bestaat. Wanneer je volledig bent opgeladen door deze rust en je de inzichten hebt gekregen die nodig waren, sluiten we de meditatie langzaam af en komen we terug in de Cirkel. 

Eens je terug geland bent in jouw stoel of zetel, komen we nog even terug naar de groep. Daar hou ik de ruimte open om nog iets te delen met elkaar. De inzichten of ervaringen uitspreken van tijdens jouw meditatie werken namelijk enorm helend en laten je nog dieper verbinden met de groep. Indien je liever nog rustig in je cocon blijft, mag je gewoon nog heerlijk gedragen worden door de anderen in de Cirkel. 

Bij het afronden van de Cirkel voel je dat je gewoon he-le-maal ontspannen bent, diep verbonden met jezelf en met de mensen die je net ontmoet hebt. Vol liefde en dankbaarheid sluiten we af.

Dat is wat deze Cirkel jou kan brengen😊
Ik kan niet wachten om je hierin mee te nemen.
Inschrijven kan hier: Welkom bij de MeditatieCirkel 
Wil je graag eerst mijn meditaties beter leren kennen? Dan kan je ze gratis beluisteren op Spotify