Ontspanning is onderweg - Work from Home Survival pakket

Klik hieronder om mijn meditaties gratis te beluisteren:

Slaapmeditatie (yoga nidra) - Mindfulness meditatie - Meditatie om los te laten

Dankje om deze momentjes met jezelf te nemen :)

En als je voelt dat het thuis blijven best zwaar begint te wegen, weet dat je niet alleen bent. Weet dat het volledig normaal is om het even niet te zien zitten omdat we gewoon nood hebben aan die vrijheid, aan de mogelijkheid om spontaan iets leuks te gaan doen, om mensen te knuffelen en opnieuw te kunnen verbinden op de manier dat we dat echt verlangen. 

Ik kan je uiteraard niet de vrijheid terug geven van uit eten te gaan of in groep samen leuke dingen te doen, maar ik kan je wel helpen om de spanning weg te nemen. Om de frustraties, de machteloosheid en de angst te ontladen zodat jij de rust in jezelf terug kan vinden. Zodat jij opnieuw kan ontspannen, kan opladen, en tools hebt om met die spanning om te gaan wanneer die terug komt. 

Zo wordt jij opnieuw meester over je eigen systeem, over je eigen gedachten, emoties en je eigen lichaam. Zo kan jij je opnieuw vrij voelen, van binnenuit. Dat is de kracht van zelfbewustzijn, de kracht van naar binnen keren. Het geeft je de mogelijkheid om te kiezen. Dat is wat ik jou kan geven via het Work from Home pakket - die vrijheid in jezelf kunnen ervaren, die rust. Dat verdien je.

Als je graag meer leest over het pakket vind je het hier: Work from Home pakket